På söndag är det dags för Skepptunasprinten och där har vi åter ett stort antal filmare som ställer upp för att visa vad just filmare går för!
I "värstingklassen"med fyrkrafsare har vi tre ekipage med fyrhjulsdrivna Ford escortar med helgens tvåa från Hebo-pokalen i spetsen och vad jag vet så inte vill Peter Holmberg med kartisen Peter Eriksson bli tvåa igen utan nu är det seger som gäller.
Säsongsdebuterand Mikael Åhman med kartisen Patrik Karlsson är en av huvudoponenterna och kan mycket väl blanda sig i toppstriden och dark-horse får väl då Matz Eriksson med kartläsare Sebastian Andersson bli.
Att Stefan Larsson med karläsare Tobias Åström skall blanda sig i toppstriden är för mycke begärt då det inte blivit så många tävlingar ännu i Mazdan men fortsätter han som i Hebo-pokalen och skruvar upp tempot undan för undan är han snart en riktig fortåkare.
Roger Hillbom åker med Martin Lindberg i en Volvo 240 i grupp H och sonen Tobias provar att åka med Sara Samuelsson i en opel corsa i grupp E.
Fredrik Kindberg tar med sig Tomas Sandkvist på resa i högerstolen och hoppas att V4:a-motorn går bättre än i helgen då den kokade och inte riktigt ville som Fredrik ville,funkar det så kan det mycket väl bli en framskjuten placering.
Sen har vi ju alltid glade Per-Åke Helgesson med kartis Anders Hellman som gör ett nytt försök i sin V4:a,när jag pratade med honom sist så ville han ha mer mil bakom ratten och med helgens två tävlingar(Järbo Lördag)så börjar säkert tempot infinna sig.
Det sägs för övrigt att gubboskogen behöver grusas om efter att någon varit ute och kört, kan någon förklara för mig som inte begriper vad detta betyder?
Mina damer och herrar,sta-a-a-rta edra mo-o-oto-o-orer och lycka till !!
Kurt T.