Hebo pokalen!
Grattis Peter Holmberg till din framskjutna placering i Rasbo/Almunges tävling som gick på lördag kvällen,trots en lättare avåkning på sista sträckan så knep Peter H. och Peter Eriksson en fin andra plats bland A/B förare 2WD/4WD och utan den förargliga avåkningen så vem vet.....
 

Nu skall sägas att det var ett mycket besvärligt före  då  det inte var någon is i botten på vägarna utan det vart två spår med modd utanför så det varken styrde eller "drog" i modden och det var många som tyvärr fick kasta in handuken på grund av avåkningar eller så fick man räkna in en del "extra" sekunder på grund av att vägarna ibland kunde te sig lite smala.Dom som änvände en extrabit av terängen kunde rapportera om stort publikstöd i skogen med lyfthjälp som resultat.

 

En som drabbades hårt var Per-Åke Helgesson som bromsade stopp i modden och när bilen skulle väckas till liv igen så ville den inte starta och efter flera försök så hade tiden runnit iväg och Helgesson bröt på första sträckan.En som inte heller hade någon lycka med sig var Fredrik Kinberg då motorn enligt uppgift började spika och koka på första?eller andra? sträckan och han fick ge upp!

 

Våra debutanter Hillbom och Andersson gjorde vad dom skulle och tog sig runt vilket var en insats som var fullt godkänd!

I C-förare 4-WD kom Stefan Larsson/Tobias Åström på en andraplats i sin klass vilket får ses som en godkänd insats i den nya bilen.
En som infriade mina förväntningar var Fredrik Burevik/Jonas Burevik i sin Citoen i C-förare klas E och klev upp på prispallen med en tredjeplats för första gången i år men säkert inte sista.En som åkså infriade förväntningarna var Tomas Eriksson som i den stenhårda
Grupp H66-74/appendix K klev upp på en fin fin sjundeplats där såna ess som Erik Uppsäll(segrare)och Mats Torszelius(tvåa)
Esko Juntilla (trea),tre Saab V4:or bland dom sju bästa!! och nitton startande i klassen!
Tillägas bör att Films MK hjälpte till med mat-uppehållet vid servicen i Länna,nu kan man ju då undra om ordförande själv (korv-Ove)verkligen skall stå och steka hamburgare på detta vis,han borde ju vara rädd om sitt ryckte,tänk om han blir omdöpt till Hamburger-King,nä skämta kan man det var uppskattat med lite hjälp över klubbgränserna och vi hoppas att rallyuppland fortsätter att ställa upp för varandra på detta vis.
 

Tack för en framgångsrik och trevlig kväll alla som var där.

Kurt T.